Potpisan Memorandum o saradnji Arhiva Jugoslavije i Nacionalnog arhiva Tunisa
Pročitaj mi
Arhiv Jugoslavije posetio je, 24. oktobra 2016, direktor Nacionalnog arhiva Tunisa g. Hedi Žalab. Tom prilikom potpisan je Memorandum o saradnji Arhiva Jugoslavije i Nacionalnog arhiva Tunisa. U ime Arhiva Jugoslavije Memorandum je potpisao g. Miladin Milošević, v.d. direktora a u ime Nacionalnog arhiva Tunisa g. Hedi Žalab, direktor Nacionalnog arhiva.
Tokom razgovora, postignut je dogovor o pripremi zajedničke izložbe dokumenata o diplomatskim odnosima dve zemlje, od njihovog uspostavljanja do danas. Razgovarano je i o mogućnosti pripreme zajedničkog zbornika dokumenata o međusobnim odnosima dve zemlje i pripremi i održavanju naučnog skupa na istu temu.
Direktor Nacionalnog arhiva Tunisa g. Hedi Žalab pozvao je g. Miladina Miloševića da poseti Nacionalni arhiv u Tunisu.
Potpisivanju Memoranduma o saradnji Arhiva Jugoslavije i Nacionalnog arhiva Tunisa prisustvovali su ambasador Republike Tunis u Republici Srbiji Nj.E. g. Mohamed Bugamra, savetnik Ambasade Republike Tunis u Beogradu g-đa Fatma Masmudi, načelnik Odeljenja za Afriku i Bliski istok Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije Nj.E. g. Goran Vujičić, sekretar Arhiva Jugoslavije g-đa Lilijana Trifunović Ratković, arhivski savetnik za poslove međunarodne saradnje g-đa Ranka Rađenović i načelnici odeljenja u Arhivu Jugoslavije g. Milan Medaković i g. Dušan Jončić.

Data/Images/pos_24102016_tn_1m.jpg

Data/Images/pos_24102016_tn_2m.jpg

Data/Images/pos_24102016_tn_3m.jpg

Data/Images/pos_24102016_tn_4m.jpg

Data/Images/pos_24102016_tn_5m.jpg

Data/Images/pos_24102016_tn_6m.jpg

© Arhiv Jugoslavije 2008 | designed & produced by MASSVision, powered by cMASS